Το Maypole είναι ένα μικρό all day urban bistrot που άνοιξε τις πύλες του στις αρχές του 2016 σε μία όμορφη γειτονιά του Ν. Ψυχικού.
Ανοίγουμε κάθε μέρα από το πρωί και σερβίρουμε εκλεκτό καφέ, brunch & snacks, εξαιρετικό φαγητό και φυσικά ποτό και κλασικά cocktails.
Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε όμορφες στιγμές στους πελάτες μας με καλή ποιότητα και φιλικό service.
To χειμώνα σας φιλοξενούμε στον όμορφο εσωτερικό χώρο μας, ενώ το καλοκαίρι στην μικρή αυλή μας και στη στοά του εμπορικού κέντρου που μας φιλοξενεί.
Η κουζίνα μας είναι ανοιχτή και το bar μας πάντα διαθέσιμο να μας χαρίσει φανταστικές στιγμές!
Quality facts
Στο Maypole είμαστε εμμονικοί με την ποιότητα των πρώτων υλών, τις τεχνικές επεξεργασίας και φυσικά την βαθιά γνώση της μαγειρικής τέχνης.
Για τους λόγους αυτούς:
Τα λαχανικά µας έρχονται κάθε µέρα για να είναι πάντα φρέσκα.
Το κρέας είναι πάντα νωπό υψηλής ποιότητας.
Το ψωµί µας (ακόµη και του τοστ) είναι προζυµένιο…. πραγµατικό ψωµί!
Τα αυγά έρχονται από ανεξάρτητο παραγωγό Μεγάρων. ∆ε χρησιµοποιούµε ποτέ µαργαρίνη, παρά µόνο φρέσκο βούτυρο και φυσικά έξτρα παρθένο ελαιόλαδο στο µαγείρεµα και τις σαλάτες.
Οι πάστες, τα ρύζια και τα όσπρια είναι επώνυµα.
Το φύλλο για τις πίτες µας παρασκευάζεται στο χέρι µε βέργα (αυτός είναι ο λόγος που διαθέτουµε µόνο ένα ταψί την ηµέρα).
Η ζύµη για την pizza µας παρασκευάζεται από εµάς, όπως και η σάλτσα ντοµάτας.
Όλες οι sauces επίσης παρασκευάζονται στο Maypole. Ναι, και η teriyaki.
Ο σολομός (από τις σπεσιαλιτέ μας) έρχεται ολόκληρος στο κατάστημα. Η επεξεργασία του και η κοπή του γίνεται από εμάς.
Τα σνίτσελ που απολαμβάνετε (ένα από τα best seller μας) τα χτυπάμε στο κατάστημα, καθώς η τεχνική και το σωστό πάχος είναι ένα από τα 2-3 μυστικά για τέλειο σνίτσελ.
Authentic living
Περιοχές εξυπηρέτησης delivery συμπεριλαμβάνοντας τμήματα του Χολαργού, του Παπάγου, του Ψυχικού και της Αγ. Παρασκευής!